• Gauthier

🇭🇺 Fedezze fel a Le Troquet „Maradj Otthon” csomagjait!

Updated: Jul 28, 2020

A Le Troquet-nál szeretjük boldoggá tenni vevőinket és elkötelezettek vagyunk abban, hogy a lehető legegyszerűbb módon fedezhessék fel a legjobb francia borokat. Ehhez létrehoztuk a Maradj Otthon csomagokat. 2, 3 vagy 6 üveg kiváló bor, minden ízléshez. Ezek a csomagok minden bizonnyal örömére szolgálnak az ízlelőbimbóinak és tökéletesen megfelelnek majd a nyári aperitifként.

Szeretne többet megtudni ezekről a csomagokról? Kövesse ezt az útmutatót!


A „Maradj Otthon” csomag # 1: Egyszerű és ízléses

Ennek az első csomagnak egy célja van: megfelelni. Egy fehér, egy vörös, alacsony áron. Kellemesen fogyasztható gourmék, illetve azok számára, akik egyszerűen élvezni szeretnének egy üveg kiváló bort.

Az első bor ebben a csomagban egy bio Merlot Pays d'Oc-ból, híres márkánk, a Les Jamelles-től. Ezt a dél-franciaországi régióra jellemző szőlőfajtából készült vörösbort a környezet legnagyobb tiszteletben tartása mellett állítják elő. Hosszú lecsengésű, bársonyos, tökéletesen kiegyensúlyozott. Remekül párosítható a nyári ételekkel.

A második bor ebben az első csomagban, a Les Petites Jamelles fehér bor szintén a Pays d'Oc-ból. A Grenache-ból és Sauvignonból készült bor szintén a Les Jamelles-től származik. Hosszan tartó és kerek íz, ami nagyszerű frissességet és kellemes egyensúlyt nyújt. A tökéletes felfrissülés egy forró nyári délutánon.A „Maradj Otthon” csomag # 2: a 3 üvegből álló „Tour de France”

A második csomaggal belekóstolhat a leghíresebb francia borvidékek boraiba: Bordeaux, Bourgogne és természetesen a Pays d'Oc. Egy igazi francia körutazás, anélkül, hogy elhagyná otthonát.

A „Maradj Otthon” csomag # 2 első bora a híres Château Macard 2016, OEM Bordeaux Supérieur. Az igazi bordeaux-i bor. Ebben az üvegben mindent megtalál, amit egy Bordeaux csak kínál tud: kellemes aromát, kifinomult és kiegyensúlyozott ízt.

A második bor egy 2018-os Bourgogne Chardonnay a Domaine de Pouilly-től. A Chardonnay burgundiai emblémás szőlőfajtája, amelynek bársonyos és természetes ízét most otthon is megismerhet.

A franciaországi körutazás befejezéséhez nincs jobb útitárs, mint a Clair de Rosé a Pays d'Oc-ból. Kiegyensúlyozott és hosszan tartó gyümölcsös ízével, ez a rozé bor a tökéletes választás aperitifnek.A „Maradj Otthon” csomag #3: ne hagyjon ki semmit a francia ízekből

A harmadik csomagunk az igazi ínyencek, illetve azok számára készült, akik semmit sem szeretnének kihagyni a francia ízvilágból. 6 bor, 3 borvidék, az első és második csomag összes íze egy prémium csomagba kombinálva, hogy mindenkinek jusson.

Ebben a csomagban megtalálható a Château Macard 2016 gazdagsága, a Bourgogne Chardonnay 2018 frissessége, a Clair de Rosé Les Jamellesé gyümölcsös oldala, a nagy klasszikus a Merlot Organic, valamint nem egy, hanem két üveg Petites Jamelles fehér bor, mert párosan szép az élet (garantáljuk, hogy a másodikra is szükség lesz).

Ez a harmadik csomag arra lett kitalálva, hogy családjával vagy barátaival együtt fedezzék fel a francia borok sokszínűségét. Élvezze a közelgő szép napokat, és lazítson a Le Troquet kiváló francia borai kíséretében.Meggyőztük, vagy esetleg még mindig bizonytalan?

Nyugodtan tegye fel kérdéseit nekünk e-mailben a contact@letroquet-wines.com címen, vagy keressen fel minket közösségimédia oldalainkon.

További információkért kattintson.

34 views0 comments

CONTACT

Mail : contact@letroquet-wines.com

Phone : +36 70 720 4836

Adress: Budapest, Dráva u. 6, 1133 Hungary

Open from Tuesday to friday, from 11 a.m. to 8 p.m. and Saturday from 10 a.m. to 6 p.m. 

STAY TUNED: 

UPCOMING

EVENTS

#Winemoretime - Guinguette

October, 31  2020.

© 2020 by Le Troquet Wines Kft. 

0