• Florentin

🇭🇺 A Le Troquet otthon: 100% francia bor házhozszállítva

Updated: Jul 28, 2020

Nincs is jobb annál, amikor otthon, családjával vagy barátaival kóstolhatja meg kedvenc francia borát egy „so French” aperitif keretében! A Le Troquet csapata elszállítja borait otthonához és mind ezt rekordidő alatt.

Ha többet szeretne megtudni erről a szolgáltatásról és arról, hogyan lehet finom francia borokat rendelni, akkor jó helyen keresgél. (Olvassa el figyelmesen cikkünket. A végén még be is mutatjuk Önnek a Le Troquet legszebbjét akiért a szívünk ver.)A házhozszállítás

Ha esetleg nem tud ellátogatni a Le Troquet-ba nyitvatartási időben, a házhozszállítást Önnek találtuk ki! A szolgáltatás keddtől szombatig Budapesten és környékén igénybevehető.

Hogyan rendelheti meg kedvenc francia borait, közvetlenül otthonába? Ennél semmi sem egyszerűbb:

- Látogasson el webshopunkra. Kattintson IDE.

- Rakja a kívánt termékeket a kosárba, és kövesse az útmutatót egészen a fizetésig.

- Borait 48 órán belül eljuttatjuk Önhöz, közvetlenül otthonába.

A házhozszállítás 6 (1 karton) megrendelt üvegtől érhető el, 1 450 forintért.

Van azonban egy kis szabályunk! Ha a megrendelt üvegek száma meghaladja az Ön életkorát, a kiszállítás ingyenes, ezért ne habozzon, ha esetleg épp most szeretné megtölteni pincéjét! De ne aggódjon, a házhozszállítás már 3 kartontól is ingyenes.

Ha további kérdése lenne, nyugodtan küldjön nekünk egy üzenetet a Facebook oldalunkon keresztül, vagy e-mailben a contact@letroquet-wines.com címre.
Miért használja ki a Le Troquet kiszállítási szolgáltatását?

- Hogy élvezhesse kedvenc francia borait, közvetlenül otthon, anélkül, hogy ki kellene lépnie az ajtón!

- Hogy minden alkalomra kiváló borokat tudjon biztosítani a vendégei vagy családja számára - -Mivel a házhozszállítás a legendás Citroën 2CV-vel történik, egy újabb „so French” élményért. És mivel Francine szeret új embereket megismerni!

- Mert megérdemli, nem gondolja?

Na de ki is az a Francine, a csúcs kacsa, aki majd házhozszállítja Önt is?1983. december 31-én, tehát 37 évvel ezelőtt gurult ki a gyárból. Ne említse neki, hogy idős; még mindig a fiatalabb kategóriába tartozik, különös tekintettel alakjára!

A Budai hegyektől nem fél, így természetesen a Normafától sem. Kicsi, azonban erőteljes 597 cm3-es motorjával könnyen meg fog birkózni a feladattal, hogy elhozza kedvenc francia borait, akárhol is lakjon. Ezen kívül könnyű is, csupán 900 kiló!

Beceneve Francine, mert emlékeztet bennünket édes Franciaországunkra és szülőföldünkre. A Dolly kacsa kedves családjának része, a Citroën 2CV legismertebb és legkedveltebb modellje.

Kecskeméten találtunk rá, ahol jópár évig egy magyar gyűjtőnél volt. Amikor azonban felajánlottuk neki, hogy jöjjön hozzánk dolgozni, és segítsen nekünk francia bort szállítani, emlékeztetve őt fiatal franciaországi életére, Francine egy percig sem habozott és állandó szerződést írt alá velünk, reméljük jó hosszú ideig.

Mert igen, szeretjük a Francine-t, és reméljük, hogy annyira szeretni fogja őt, mint mi! Tehát, ha Budapesten látja őt gyönyörű vörös és krémszínével, nyugodtan integessen neki vagy készítsen fotót róla, szeret dívaként pózolni a Hősök téren vagy a Parlament elött.

Az Instagram oldalunkon is ő az, akit a legtöbben szeretnek a követőink!
A hab a tortán a Le Troquet jóvoltábólKiszállítási szolgáltatásunk akkor is működik, ha Ön rendezvényt szeretne szervezni, például születésnapot, esküvőt, céges bulit vagy mást, ezért ne habozzon kapcsolatba lépni velünk e-mailben (contact@letroquet-wines.com) vagy a Facebook oldalunkon, és írja meg nekünk kérését, illetve igényeit.

Tapasztaltak vagyunk a nagy események terén is, és örülnénk, ha kiváló francia borainkkal tenné felejthetetlenné a nemes pillanatokat.


Teljes csapatunk készen áll arra, hogy mindig előzetes kóstolót kínáljon a kért borokból, hogy minden esetben biztosítsuk azt, hogy kívánságaink szerint tudja kiválasztani a számára legjobb bort, a legjobb áron!

20 views0 comments

CONTACT

Mail : contact@letroquet-wines.com

Phone : +36 70 720 4836

Adress: Budapest, Dráva u. 6, 1133 Hungary

Open from Tuesday to friday, from 11 a.m. to 8 p.m. and Saturday from 10 a.m. to 6 p.m. 

STAY TUNED: 

UPCOMING

EVENTS

#Winemoretime - Guinguette

October, 31  2020.

© 2020 by Le Troquet Wines Kft. 

0