• Gauthier

🇭🇺 A Le Troquet kerti partiai.

Itt a nyár és a jó idő, semmi sem természetesebb, annál, hogy zenével és egy pohár frissítő rozé borral élveze a napsütést. A Le Troquet rendelkezésére áll, hogy kielégítse ezt a teljesen legitim vágyat. Csapatunk örömmel mutatja be Önnek kerti parti koncepcióját. Esetleg többet szeretne megtudni a parti sorozatról? A megfelelő helyen jár.


Kerti parti by Le Troquet


Kertparti koncepciónkat egy egyszerű célkitűzéssel indítottuk el:

a cél, hogy együtt élvezhessük a kiváló francia borok varázsát egy atipikus, új és egyben kellemes helyen. Hisszük, hogy a megfelelő körülmények között a pillanat könnyen felejthetetlenné válhat.

Csapatunk minden egyes kertipartin lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy felfedezhessen egy új helyet Budapesten, mindezt a jól megszokott francia oldal megtartása mellett.

Mit jelent ez? Még ha a helyszín változhat is, a koncepció mindig a következő: zene, koncertek, meglepetések, francia bor, és természetesen jó társaság, mert ez az egész rólunk, a közösségünkről szól.


Minden alkalommal megpróbálunk majd elhívni helyi és francia művészeket egyaránt, és természetesen különféle zenei stílusokból. A cél az, hogy új műfajokat fedezzünk fel.

Ne feledkezzünk arról sem, hogy Francine is minden alkalommal jelen lesz (mostanság már rémlik a neve, Francine, a Citroën kacsánk). Veterán autónk a legújabb zenei technológiájával van ellátva, ő egész éjjel táncolni fog.

Az est során a guinguette szelleme mutatkozik be. Ez az est arra is lehetőséget ad, hogy kipróbálja magát (vagy megmutassa tehetségét) a híres francia golyó játék, a pétanque-ban. Természetesen, a helytől függően, a sport tevékenységek listája a kívánt módon bővíthető.


És végül, de nem utolsó sorban: a finom francia bor. Csapatunk gondoskodik arról, hogy a legjobb borokat kínálhassa minden egyes kerti partin, így élvezhetessé téve ezeket a pillanatokat egy jó ital kíséretében a legjobb francia régiókból. Friss rozé vagy nyári fehér, talán inkább egy gyümölcsös vörös, vagy fordítva, ezt Ön dönti el. A kerti parti sorozatok alatt mindig megtalálja a Pays d'Oc, Burgundia, Bordeaux vagy éppen a Rhône-völgyéből származó kedvenc borait.


Bastille napi Kerti Parti 2020


Az első kerti partinkat a budapesti Városliget Park szívében található Pavilon Kerttel rendeztük. A hatalmas terasszal és csodálatos bárral rendelkező helyiség egy egyedülálló élményt kínált a Francia Nemzeti Nap alkalmából.A téma :

A francia nemzeti ünnep. Mivel e fontos nap megünneplése mindig jobb, ha egy pohár kiváló Provence-rózéval párosítjuk. Mint ezt láthatta, ez a hely nagyon hasonlít egy francia pavilonra, a híres guinguette szellemmel, ahogy mi is szeretjük.


A hely :

A Pavilon Kert egy terasz bár a Városliget park szívében. Nyitott helyen, sok fával és gyönyörű díszítéssel, több mint 100 ülőhellyel.

A program :

Az első kerti partihoz egyszerű programmal állt elő csapatunk: délutáni tevékenységekkel, zenével és francia borral.

A zene szempontjából a Cece & Heron gondoskodott a jó hangulatról. A délután folyamán két mini-koncertet kínált vendégeinknek pop-folk légkörben, amelyet ez a finn-magyar csoport tökéletesen elsajátított.

Ez után csapatunk egy DJ-szettet kínált vendégeinknek, amelyet egyenesen Francine játszott le, jól hallotta, a dj pult a kacsán volt. A délutáni pétanque bajnokság elérhető volt vendégeink számára. A rossz idő ellenére sokan megmutatták legjobb lépéseiket. Egyéb tevékenységekről kapcsolatosan, hagytuk, hogy vendégeink gondoskodjanak. Volt nyeremény játék, és tombola sorsolás.


Borok:

A bárnál válogatott rozé, fehér és vörös bor volt kapható. A régiók szempontjából Provence-ból és a Pays d'Oc-ból származó rozé borok, a burgundi és a Pays d'Oc fehérborok, valamint a Pays d'Oc vörös borai voltak elérhetőek.


Ez az esemény mindenki számára nyitott volt:

Franciaország és a francia kultúra szerelmeseinek, frankofonoknak, nemzetközieknek, vagy egyszerűen kíváncsiskodóknak. Természetesen mindannyian szívesen ünnepeljük ezt a Bastille-napot együtt. Ne feledjük, hogy ez volt az első KertPartink együtt!


Összefoglalva


🗓️ 2020. július 17., péntek

🕑 3 órától 10:00 óráig

📍 Helyszín: Pavilon Kert, Városliget, Állatkerti krt. 3. Budapest, a 14.


A belépés ingyenes


6 views0 comments

CONTACT

Mail : contact@letroquet-wines.com

Phone : +36 70 720 4836

Adress: Budapest, Dráva u. 6, 1133 Hungary

Open from Tuesday to friday, from 11 a.m. to 8 p.m. and Saturday from 10 a.m. to 6 p.m. 

STAY TUNED: 

UPCOMING

EVENTS

#Winemoretime - Guinguette

October, 31  2020.

© 2020 by Le Troquet Wines Kft. 

0