• Gauthier

🇭🇺 Fedezze fel új koncepciónkat: a Le Troquet en Musette-et 🕺🏽🍷

A pesti téli hónapok hosszúnak tűnnek, és hiányzik a nyár szelleme, a napos teraszok vagy éppen a rozébor íze? Találtunk egy megoldást. A Le Troquet-nál egy teljesen új koncepciót dolgoztunk ki Önnek, hogy elfelejtse a borongós telet és a hideget: a Musette esteket. Szeretne többet megtudni a koncepcióról? Jó helyen jár.


Le Troquet en Musette, mi is ez?

Ha tetszettek a nyári Guinguette kerti partiaink, a Musette esteken mindent újra tapasztalhat. A cél egy barátságos, ünnepi hangulat megalkotása, amely nem mindennapi.

Ezek az estek tehát 3 fő alapelvre épülnek: egy új hely, a francia bor és a jó zene.

A hely: Szeretünk új helyeket kínálni vendégeinknek, legyen szó bárokról, éttermekről vagy teraszokról. Ezek az atipikus, új, vagy már jól ismert helyek lesznek a legjobb megoldások egy tökéletes est eltöltésére, elvégre ez a fő célunk. Minden alkalommal gondoskodunk arról, hogy hozzáadjunk az esthez egy kis francia hangulatot, csak hogy biztosan nem unatkozzon.

A francia bor: Ön el tudja úgy képzelni ezt az estet, hogy ne legyen egy pohár kiváló francia bor a kezében? Mi sem. Mint minden rendezvényünkön, a legjobb borainkat választjuk referenciáink közül, amelyeket readásul a legjobb áron kínálunk Önnek. Bármilyen legyen is az ízvilága, nálunk megtalálja a legjobb francia borvidékekből származó rozé, fehér vagy éppen vörös bort.

Jó zene: milyen is lenne az este a Troquet fülbemászó zenéje nélkül? Ha táncolt velünk a nyári guinguetteinken, akkor meglátja, hogy ugyanez a légkör lesz jelen a Musette estjeinken is. A Musette rezidens DJ-i, valamint Florentin készen állnak arra, hogy a legjobb francia zenéket illetve a 80-as évek és 2000-es évek slágereit játsszák le Önnek. Táncoljon Ön is velünk ezen a tökéletes esten!

Ne habozzon ! Csatlakozzon hozzánk, és fedezze fel a Musette varázsát. Alig várjuk, hogy találkozhassunk!

Le Troquet en Musette, első kiadás

A Musette estek első kiadásához a 7. kerületi Extra Budapestet választottuk. Ez a hely sokkal több, mint egy egyszerű romkocsma, egy modern, hangulatos tér, amely tökéletesen átadja a tipikus budapesti hangulatot.

A kínálatban természetesen a legjobb francia borok mellett megtalálja az Extra teljes menüjét is , többekközt inycsiklando harapnivalókkal.

Kiválasztottuk Önnek a Pays d'Oc, Burgundia, a Rhone-völgy és a Bordeaux-I borvidék legjobb termékeit, hogy teljesen megfeletkezhessen velünk arról, hogy közeleg a tél és hogy élvezhesse barátaival vagy családjával a Musette hangulatát. Boraink üvegre, illetve pohárra kimérve is rendelhetőek.

Mi ott leszünk a helyszínen, hogy segítsünk dönteni a borokban, kérdezzen minket, szívesen segítünk.


Végül egy jó estéhez jó zenét is kínálunk, amiről a rezidens DJ-k és Florentin fognak gondoskodni. Sajnos Citroen kacsánkat, Francine-t nem vihetjük be Extra-ba, de ne aggódjon, nagyon hamar visszatér közénk!


Minden információ röviden erről az első kiadásról

✋: Le Troquet en Musette, első kiadás

📍: Extra Budapest: 1072 Budapest, Klauzál u. 15, a 7. kerület.

🕐: október 31-án 16 órától 11 óráig

🍷: francia bor, jó zene és barátok3 views0 comments

CONTACT

Mail : contact@letroquet-wines.com

Phone : +36 70 720 4836

Adress: Budapest, Dráva u. 6, 1133 Hungary

Open from Tuesday to friday, from 11 a.m. to 8 p.m. and Saturday from 10 a.m. to 6 p.m. 

STAY TUNED: 

UPCOMING

EVENTS

#Winemoretime - Guinguette

October, 31  2020.

© 2020 by Le Troquet Wines Kft. 

0